English|صفحه اصلی  | سایت اصلی دانشگاه |   امروز: جمعه ١٠ فروردين ١٤٠٣

 

 

 

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی

 

 

راهنمای استفاده از پایگاه اطلاعاتی

Wiley

http://www.wiley.com

 

 

زهرا قراجه داغی

تهیه و تنظیم: آبان 1395

 

 

 

 

 

وایلی یکی از مراکز چاپ و نشر بین المللی در زمینه های علمی، فنی، پزشکی کسب و کار چاپ و نشر متعلق به جان وایلی و پسران است که در آکادمی های مهم و زمینههای حرفه ای بسیار توانایی  بوده و در بسیاری از جوامع پیشرو در جهان مشارکت دارد.

کتابخانه اینترنتی وایلی میزبان گسترده ترین و عمیق ترین مجموعه ی منابع آنلاین چند رشته ای جهانی شامل  زندگی، بهداشت و علوم فیزیکی، علوم اجتماعی، و علوم انسانی است. دسترسی یکپارچه بدون درز به بیش از 6 میلیون مقاله از بیش از 1500 مجله، بیش از 19،000 کتاب آنلاین، و صدها آثر مرجع، پروتکل های آزمایشگاهی و پایگاه داده در این پایگاه ارائه می گردد.

طراحی آسان برای استفاده: مشورت با کاربران در توسعه، برای ارائه ناوبری بصری و دسترسی آسان به مقالات، فصول، منابع، و اطلاعات تکمیلی.

ابزارهای پیشرفته برای کشف مطالب مرتبط: موتور جستجوی جامع و بهینه سازی شده  که کشف آسان ازمحتوا و ارائه ی نتایج مرتبط و فوری به کاربران را تضمین می کند.

روش های مختلف جهت روزآمد ماندن: هشدار محتوا و RSS جهت روزآمد نگه داشتن شما با آخرین تحقیقات منتشر شده، از جمله فهرست مندرجات مجلات، مقالات پذیرفته شده و نتایج جستجو.

بروشور کتابخانه ی آنلاین وایلی: دسترسی در قالب 13 زبان دنیا.

 

ثبت نام در wiley

با ورود به صفحه ی اول پایگاه گزینه Login / Register را انتخاب نمائید.

 

عضویت در این قسمت امکان استفاده از منابعی که هزینه ای برای خرید آن ها پرداخت نشده است (غیر مشترک) را برای شما فراهم نمی کند.

 

 

 

 

انواع جستجو

در این پایگاه، امکان جستجوی ساده و پیشرفته و همچنین مرور موضوعی و الفبایی لیست مجلات و کتاب ها وجود دارد.

 

 

 

Quick search یا جستجوی سریع: در صفحه اول این پایگاه امکان جستجوی سریع در قسمت Search فراهم گردیده که عبارت جستجو یا کلمه ی مورد نظر در این جعبه وارد می گردد. اگر گزینه ی All content انتخاب شود، جستجو در هر فیلدی اعم از عنوان مقاله، چکیده، عنوان مجله و... انجام می گیرد.

با انتخاب Publication Titles می توان عنوان یک مجله ی خاص را جستجو و مقالات آن مجله را مشاهده نمود.

Advanced search یا جستجوی پیشرفته: با انتخاب گزینه ی Advance search وارد صفحه ی جستجوی پیشرفته می شوید. در این صفحه امکان محدود کردن نتایج جستجو بر اساس فیلدهای مختلف از قبیل عنوان، نویسنده، کلیدواژه، ISBN، ISSN، متن کامل، چکیده، کد مقالهDOI) ( و... با استفاده از عملگرهای and, or, not و همچنین تاریخ فراهم شده تا نتایج بهتر و دقیقتری را به شما ارائه دهد.

 

صفحه ی نتایج

 

در صفحه ی Search Result تعداد رکوردهای بازیابی شده مشاهده می شود.

 مشخصات هر رکورد شامل عنوان، مشخصات کامل مجله (منبع مقاله)، چکیده، مقاله، متن PDF و منابع می باشد.

با عضویت در این پایگاه چنانچه قبلا تضیح داده شده است میتوانید از گزینه های:

Save to Profile: فراهم نمودن امکان ذخیره رکوردهای منتخب در پروفایل شخصی  شما تا در مراجعات بعدی بدون جستجوی مجدد بتوانید از رکوردهای مد نظر خود در جستجوهای قبلی استفاده نمائید.

 

Export Citation: با انتخاب این گزینه می توانید رکوردهای مورد نیاز خود را به محیط های دیگر از قبیل Endnote,Refwork و ... ارسال نمائید.

 

Filter List: در این قسمت قالب های مختلف منتشر شده در ارتباط با موضوع مورد نظر شما با ذکر تعداد این منابع ذکر شده است که میتوانید با انتخاب هر کدام موضوع مورد نظر خود را در قالب مجله، کتاب، پایگاه و پروتکل های آزمایشگاهی نیز جستجو نمائید.

در کنار برخی مقالات دو علامت به شکل که نشان دهنده ی رایگان بودن متن کامل آن رکورد و نشان دهنده ی اینست که متن کامل این رکورد خریداری شده است و نبود هر یک از این علامتها به معنی عدم خریداری و در نتیجه عدم دسترسی به متن کامل این رکورد است و تنها از چکیده ی رکورد میتوانید استفاده نمائید.

 

 

Edit Search: امکان ویرایش جستجو را فرام می کند.

Save Search: امکان ذخیره ی فرمول جستجوی اجام شده را فراهم نموده که در زمان های بعدی هم بتوان همان جستجو را انجام داد. این امکان برای زمان هایی که جستجو با استفاده از فیلترها و کلید واژه های زیاد و با پیچیدگی انجام شده مناسب می باشد.

همچنین با استفاده از این گزینه امکان ارسال درخواست جستجو به سیستم آگاهی رسانی(Alert ) فراهم شده و پس از ورود گزینه های ارسال شده به این قسمت قابل مشاهده خواهد بود.

با انتخاب Activate search alert سیستم آگاهی رسانی یا Alert برای جستجوی شما فعال شده و پس از روزآمد سازی سیستم در صورتیکه رکوردی مرتبط با موضوع مورد نظر شما به مجموعه اضافه شده باشد به طور خودکار به ایمیل شما ارسال می گردد.

 

مرور در لیست مجلات(Browse)

گزینه ی Publication امکان مرور کردن لیست انتشارات این ناشر از قبیل کتاب، مجله و... را فراهم می کند.

 

چنانچه در تصویر بالا می بینید در قسمت Filter List امکان محدود کردن لیست بر اساس نوع مدرک وجود دارد.

با انتخاب گزینه ی Browse By subject امکان مرور لیست انتشارات به صورت موضوعی فراهم می شود.